Finale Mixed Foursome 2018

Datum : 01-11-2018

Op zondag 28 oktober werd de finale van de Mixed Foursome competitie gespeeld.

De 2 beste scores van de 3 voorrondes telden samen met de score  van de finaledag voor de uiteindelijke uitslag. Het was gelukkig een droge, maar wel koude dag met wat zon. Niets stond goede scores in de weg.

Er waren mooie prijzen, waaronder 3 cadeaubonnen van Liev en Lev, die deze super leuke winkel ons ter beschikking heeft gesteld. Maar het ging natuurlijk vooral om de prachtige wisselbokaal. Deze werd na een spannende strijd gewonnen door Joke Greve en Hans de Boer. Een tweede plaats was voor Emilie de Wolf en Sander Kooreman en derde werden Colette van Orden en John Leuven.

De Neary´s waren deze dag voor Yulin Tjan en Ben de Bree.

Deze finale was het slot van het wedstrijdseizoen 2018,  dat natuurlijk nog wordt afgesloten met een grootse TGIO (Thank God It´s Over) wedstrijd  op zondag 4 november a.s.

De Wedstrijdcommissie gaat zich binnenkort weer buigen over de nieuwe wedstrijdkalender van 2019. Wij hopen dat heel veel leden zich weer voor de wedstrijden gaan inschrijven.

En kunnen jullie het wedstrijdelement toch niet goed missen, op zaterdag 3 november start ook weer de Winterhard inloop wedstrijden en natuurlijk gaan de dames op dinsdag en senioren heren op vrijdag in de wintermaanden gewoon door.

klik hier voor de foto's : https://www.hgcgolf.nl/vereniging/fotogalerij/item/17/finale-mixed-foursome


Terug naar het overzicht