Finale Pin High Weco Klassementswedstrijden

Datum : 17-10-2018

Met een zomers weer record op deze datum 13 oktober werd de finale van de Pin High WeCo klassementswedstrijden 2018 gespeeld.

Het is een spannende dag geworden, waarbij het eindklassement toch nog door elkaar geschud werd.

Naast de 60% van de 5 beste scores werd het resultaat van deze slotdag voor 100% meegeteld.

De winnaar van het Algemeen klassement werd Janthijn Siebert. Hij wist met een fantastische score op deze laatste dag van de nr. 2 plaats naar de 1e plaats te stijgen. Hij kreeg daarmee van onze sponsor Pin High, Eric Bakker, naast de “Bo”kaal, een fantastisch 4-daags golfarrangement  voor 2 personen naar Hôtel Barrière l´ Hôtel du Golf Deauville in Frankrijk uitgereikt. Als 2e eindigde Gerty van den Berg en 3e werd Richard Breurkes.

Heel blij zijn we dat in zijn speech, Eric Bakker heeft toegezegd, dat Pin High ook volgend jaar deze klassementswedstrijden zal sponsoren.

In het totaal netto klassement werden 1e Janthijn Siebert, 2e Hans van Bijsterveldt en 3e Richard Breurkes. In het totaal stableford klassement was de 1e prijs voor Ria Hoogendoorn, 2e  werd Marcel Goes en 3e Emilie de Wolf.

De birdie klassementen werden bij de dames gewonnen door Caroline van Bruggen en bij de heren door Frank Duivenvoorden.

Dagprijzen waren in het netto klassement als 1e voor Gerty van den Berg, 2e werd Janthijn en de 3e prijs was voor Stephan Tenty. In het stableford klassement was de eerste prijs voor Ellie Weijers,  de 2e prijs voor ArjenBosma en de 3e prijs voor Ria Hoogendoorn. De beste bruto score was deze dag voor Stephan Tenty.

En tenslotte waren er ook nog 4 Neary´s voor Paul Broekhof, Janthijn Siebert, Marcel Riep en Taco Faber.

De dag werd besloten met een heerlijk Indisch buffet onder muzikale begeleiding van DJ Nifty.

We willen natuurlijk ook Het Hof van Heemstede en Siebert & Becker Advocaten en Fiscalisten hartelijk danken voor het beschikbare stellen van enkele mooie prijzen.

En last but not least weer een grote pluim voor ons personeel van het restaurant !

Klik hier voor de foto's https://www.hgcgolf.nl/vereniging/fotogalerij/item/16/Pin-High-weco-klassementswedstrijden-finale

 



Terug naar het overzicht