Battle of Sexes 2018

Datum : 07-09-2018

Zo lang de gender politie niet ingrijpt houden we deze wedstrijd in ere! Nu al voor de 16e keer gespeeld en deze keer hebben de Dames laten zien dat zij weer kunnen winnen EN HOE, 48 om 36 is een mooie uitslag. Wie er niet bij was heeft echt iets gemist! Captain John had nog wel het merendeel van de Heren zover gekregen om in het blauw ten strijde te trekken tegen de roze getooide en gestickerde Dames, maar Ans bracht de heren het hoofd op hol door overal roze hartjes te plakken. Bekijk de foto’s en u zult zien waarom het ook voor mij feest was om deze gezonde battle van zo nabij te mogen meemaken.

*** Quote van dames captain Ans Bodegom:

Ongelooflijk trots op de dames dat wij dit jaar gewonnen hebben. We hebben echt als team gepresteerd en onze uitstraling van saamhorigheid en uniformiteit (ROZE) zorgde absoluut voor de overwinning. Het was een TOP dag. Het prachtige weer, de fantastische muziek, het heerlijke Italiaanse buffet droegen natuurlijk ook bij tot dit alles ... Grote dank aan onze Camiel die op eigen wijze de leiding over de wedstrijd had en de spanning over de uitslag tot op het laatste moment wist op te voeren.  De foto's https://www.hgcgolf.nl/vereniging/fotogalerij/item/12/Battle-of-the-Sexes vertellen de rest van het verhaal ! Wat een leuk team !!!!       

 

*** Quote van heren captain John Leuven:

Fijn dat we een goede indeling hebben gemaakt, Dames gefeliciteerd en fijn dat jullie de geboden kans (uitgestoken hand) hebben gegrepen. Goed voor het voortbestaan van deze wedstrijd, ik kreeg namelijk de indruk dat de meisjes het niet meer zagen zitten. Dus met volle moed op naar de volgende Battle.

Als altijd is John kort en krachtig en vindt hij er dan toch ook iets van, beide captains bedankt voor de sportieve strijd. Zelf wil ik nog memoreren dat ik het super vond dat onze greenkeepers Nicky & Killian een positief resultaat brachten en dat ik Bonita dankbaar ben voor alle hulp. ENORM GENOTEN heb ik van de muziek van “It started in Space”en zeker niet minder van het voortreffelijke ITALIAANS BUFFET door onze Drie Gemalen. Ik wil tot slot alleen nog zeggen ZORG DAT JE ERBIJ BENT VOLGEND JAAR

Camiel Dierikx  



Terug naar het overzicht