Periode Titel Winnaars en slot Woensdag Zomeravond Competitie 2018

Datum : 01-08-2018

De laatste maand van de Woensdag Zomeravond Competitie is alweer aangebroken en wij hebben weer veel enthousiaste deelnemers mogen begroeten tijdens de woensdagen in mei, juni en juli. Met nog 5 woensdagen in augustus voor de boeg zouden wij graag weer sterk willen eindigen en roepen we hierbij alle HGC-ers met een handicap tussen 0 en 18.4 op om 1, 8, 15, 22 en 29 augustus in grote getalen deel te nemen aan deze inloopwedstrijden! Overigens is de slotavond op 29 augustus traditioneel een shotgun start (om 15.00 uur), zodat we het Zomeravondcompetitie jaar passend kunnen afsluiten met een gezamenlijk diner (buffet maaltijd à € 17,50 p.p.) en we de overall winnaars van 2018 op gepaste wijze in het zonnetje kunnen zetten!

Voor het tweede achtereenvolgende jaar vindt per maand de strijd om de Periode Titel (beste Stableford score per maand) plaats: een cadeaubon van de Hoofdsponsor van de Woensdag Zomeravond Competitie, Jumbo Golf Amsterdam t.w.v. € 50,00. De Periode Titel winnaars van de maanden mei, juni en juli waren: Jelte Drent, Stan Verlaan en Stephan Tenty.

Klik hier voor het overzicht: Periode Titel Top 3 per maand

Op 1, 8, 15 en 22 augustus starten wij van 15:00 tot 17:00 uur en kunt u zich vanaf 14:15 uur inschrijven aan de wedstrijdtafel in het clubhuis (inschrijfgeld: € 3,-).

Naast de gebruikelijke dagprijzen: golfballen voor de beste netto scores (1 t/m 4) & de beste bruto score, de “Rode lantaarn” voor de speler met het minste aantal stableford punten en voor een Neary op de eerste 9 holes en een Neary op de tweede 9 holes, zullen we tijdens de slotdag op 29 augustus tevens spelen om 2 extra neary’s en een Tweary (in 2 slagen het dichtste bij de vlag op een par 4). Bovendien reiken wij ook nog de Periode Titel voor augustus uit, wint de overall winnaar van het klassement de “Raadschelders Beker” (en een mooie cadeaubon van Jumbo Golf) en hebben we ook nog mooie prijzen voor “the runner up” en 3e plaats in het overall klassement én natuurlijk nog de prijs voor de beste senior van het seizoen! Schrijf daarom allen snel in (via de site) en verzeker uzelf van deelname aan deze feestelijke slotavond op 29 augustus!

Voor de juiste weergave van de stand in het klassement (erg spannend) en de daguitslagen verwijzen wij graag naar de site, onder Wedstrijdklassementen, Zomeravond, Woensdag, Algemeen en Senioren (u ziet dan de huidige stand in beide klassementen).

Voor het beschikbaar stellen van diverse prijzen voor de Wo ZAC 2018 zijn wij onze sponsors zeer dankbaar. Mede dankzij de inbreng van onderstaande bedrijven en personen hebben wij dit seizoen weer een rijkelijk gevulde prijzentafel:

Hoofdsponsor: Jumbo Golf Amsterdam (Maud Schaap): www.jumbogolfwereld.nl

Privé sponsors: John Leuven Marco Hageman Jean Paul Speelman Caroline van Bruggen Yulin Tjan

Wij hopen u de komende woensdagen in augustus nog te mogen verwelkomen en schrijf vooral in via de site voor de feestelijke slotavond op 29 augustus!

Met sportieve golf groet,

Namens alle wedstrijdleiders van de Wo ZAC,

Yulin Tjan



Terug naar het overzicht