Arendsen de Wolff trofee 20 juli 2018

Datum : 23-07-2018

Traditiegetrouw werd op vrijdag 20 juli op initiatief van de NGF de voorronde van de  Arendsen de Wolff Trofee gespeeld. Als dank voor het vele werk dat het echtpaar Arendsen de Wolff ruim 20 jaar voor de NGF heeft verricht is deze trofee naar hen vernoemd. De wedstrijdvorm is mixed greensome stableford en is voor deelnemers van 50 jaar en ouder, met een maximale gezamenlijke exact handicap van 55 en een individuele handicap tussen 10.1 en 30.0 voor dames en tussen 8.1 en 30.0 voor heren. 50 leden hebben onder prachtige weersomstandigheden gestreden voor een landelijke finale plaats op zondag 14 oktober 2018 op de Amsterdamse Golf Club.  

De winnaars met 43 stablefordpunten zijn Ria Hoogendoorn en John Schuitema. Zij gaan onze club op de finaledag vertegenwoordigen. Goede 2e werden Selina Spruijt en Evert Zeemering met 41 stablefordpunten en de 3e plaats was voor Birgit en Bob Lether met 38 stablefordpunten. De eerste plaats voor de buitenmededinging-koppels ging met 39 stablefordpunten naar Lucille Cuypers en Paul Hillen. Neary´s waren er voor Jacques van der Veldt, Bob Lether, Frank Kaalen en Ria Hoogendoorn.  

Op het zonnige terras was het weer als vanouds heel gezellig en werd er afgesloten met een voortreffelijk Indiaas buffet.

Klik hier voor de foto's : https://www.hgcgolf.nl/vereniging/fotogalerij/item/8/Arendsen-de-Wolff-trofee


Terug naar het overzicht