Drie Gemalen Vossenjacht wedstrijd

Datum : 04-08-2021

2x Hole-in-one tijdens de Vossenjacht wedstrijd op 31 juli 2021

Volgens ons nog nooit gebeurd dat tijdens één wedstrijd twee keer een hole-in-one geslagen werd en ook nog op dezelfde hole.

Als eerste sloeg Yulin Tjan de hole-in-one op Leeghwater 8 en een half uur later evenaarde Vonny Djamal deze prestatie. Chapeau Dames !!!  Wij hebben genoten van jullie blije gezichten EN het aangeboden drankje.

De Vossenjacht is een wedstrijd, waarbij de spelers van tevoren niet weten wat hun score waard is. Zij spelen namelijk tegen de score per hole van de Vossen die vooruit een ronde lopen. Onze Vossen dit jaar was een team aangevoerd door onze Manager Vera en ‘wie kent ze niet’ personeel van de Drie Gemalen: Claudia, Bente en Arthur. Zij speelden een Scramble en kregen slechts 6 slagen mee EN moesten daarbij ook verplicht 4 afslagen per speler nemen. Zij speelden bruto gewoon even de baan en netto 67 slagen.

De sponsor was ons restaurant De Drie Gemalen.

Wat hebben zij ons verwend met een heerlijke carpaccio wrap en frisdrankje na 9 holes en niet te vergeten de uitgebreide borrelgarnituur en drankje na afloop van de ronde. Tijdens de prijsuitreiking werden ook nog puntzakjes frites uitgedeeld. Wat een verwennerij en wat een kwaliteit. Heel veel dank !

De wedstrijd werd wegens de verwachte weersomstandigheden in eerste instantie ingekort naar 9 holes. Uiteindelijk werd het toch beter weer en konden de meeste deelnemers 18 holes spelen. De uitslag van de wedstrijd was wel weer op basis van de 1e negen holes en de winnaars waren diegenen die het dichtst bij de score van de Vossen kwamen. 

1e plaats     John Leuven

2e plaats     Paul Broekhof

3e plaats     Paul Stern

Neary op Leeghwater 3 was voor Caroline Drent

Neary op Leeghwater 8 uiteraard voor Yulin Tjan en Vonny Djamal

Alle mooie prijzen werden beschikbaar gesteld door De Drie Gemalen.  



Terug naar het overzicht