Aankondiging Battle of the Sexes 2021

Datum : 03-08-2021

Voor ALLE clubleden ouder dan 18 jaar, inclusief nieuwe leden, max Hcp 54.

Als de dan geldende Corona regels dit vragen is voor deelname een Corona QR code verplicht, Dit omdat wij de 1,5 meter afstand regel voor deze grote wedstrijd niet kunnen garanderen. Nog niet gevaccineerd en toch mee doen? Zelf een code regelen via www.testenvoortoegang.org

Op 14 augustus barst de strijd om de trofee weer los, zorg dat u erbij bent!!!

Dit is de gelegenheid om meer leden op een heel andere manier te leren kennen. Sinds 2003 is dit onze jaarlijkse GENDER BATTLE, matchplay vrouwen tegen mannen koppels. Tot nu toe wonnen de vrouwen 6x, de mannen 10x en 1x bleef het onbeslist. Vorig jaar hadden de vrouwen een geheime strategie om het gat met de mannen te verkleinen, door Corona kwam het er niet van, het zou mij niet verbazen als ze die strategie inmiddels nog verder hebben verfijnd.  

De WeCo heeft 2 teamcaptains benoemd, Ans Bodegom en John Leuven

Kom op voor uw geslacht en meldt u aan via de website, Ans en John zullen ongetwijfeld hun “eigen” doelgroepen per e-mail en anderszins benaderen met alles wat ze denken nodig te hebben om het sterkste team op te kunnen stellen.   

BELANGRIJK te weten is dat de captains zullen proberen rekening te houden met wensen voor een playing partner maar ZEKER geen rekening houden met een vraag om bepaalde tegenstand(st)ers. De BATTLE is namelijk SERIOUS BUSINESS, de captains hebben een missie te vervullen en dat overstijgt mogelijke revanche gevoelens waarin koppels van de vorige editie zijn blijven hangen.

De captains zullen mogelijk eigen e-mail berichten aan hun (potentiële) teamleden sturen. Als u een e-mail adres deelt met iemand van een ander geslacht, ga hier dan a.u.b. sportief mee om en deel die informatie niet met leden van het geslacht waarvoor het niet bedoeld is.

Voor vragen van algemene aard kunt u bij ondergetekende terecht. Ik speel niet mee, bemoei me niet met de indeling van de koppels en zal me bij de voorbereiding en prijsuitreiking neutraal gedragen.

Uw gender neutrale wedstrijdleider namens de WeCo Camiel Dierikx Tel.: 06 53 147 607



Terug naar het overzicht