Scramble a Deux wedstrijd en Echtparen beker Mixed

Datum : 28-07-2020

De wedstrijden afgelopen weekend stonden in het teken van Scramble à deux; de leukste wedstrijdvorm voor 2-tallen, zeker nu je volgens de Corona regels niet met elkaars bal mag spelen.

De WeCo had besloten om de flight indeling voor beide wedstrijden op basis van gezamenlijke handicap te doen en de aanvragen om als flight van 4 personen samen te mogen spelen niet te honoreren. Over het algemeen werd dit heel goed ontvangen.

Op vrijdag 24 juli speelden we een wedstrijd waarbij men als Mixed-, Dames- of Heren koppel kon inschrijven. 76 deelnemers gingen de baan in. Mooi weer, mooie baan (met bezande greens), blije gezichten, wat wil je nog meer. Omdat een buffet niet handig is vanwege de 1,5 meter afstand konden de deelnemers vooraf kiezen uit 3 gerechten, welke per tafel geserveerd werden. Chapeau voor de keukenbrigade en het bedienend personeel. Het eten was heel lekker en alles verliep heel soepel. Alle geluk dat het mooi weer was en we zowel buiten als binnen konden zitten.

Prijswinnaars met 45 stablefordpunten: Ineke van den Dries & Erik Trommelen. 2e werden Elly & Jan van Leeuwen, ook met 45 stablefordpunten en de 3e plaats was voor Elly Westgeest & Steven Tanner met 43 stablefordpunten.

Klik hier voor de foto's van de Scramble a Deux

 

Op zondag 26 juli speelden we de Echtparen wedstrijd, waarvoor alleen door Mixed koppels ingeschreven kon worden die getrouwd zijn of samenwonen. 84 deelnemers gingen de strijd aan om hun naam op de echtparen trofee te kunnen laten vermelden. Heel leuk dat er ook een aantal nieuwe leden meededen. Ook op deze dag was het prachtig golf- en terrasweer. Het restaurant had voor een keuze uit 3 luxere gerechten gezorgd en kreeg volop complimenten voor de kwaliteit van het eten. Uiteraard ook over de vlotte en vrolijke bediening.

Winnaars van de Echtparen trofee werden met 44 stablefordpunten: Simone Heinz en Frank Willemse. 2e plaats: Carla Ruijgrok en John Leuven met 43 stablefordpunten en de 3e plaats was voor Yulin Tjan en Frank Duivenvoorden ook met 43 stablefordpunten.

Klik hier voor de foto's van de Echtparenbeker



Terug naar het overzicht