Winterwedstrijd Cross Country 23 februari a.s.

Datum : 05-02-2020

Beste Leden van de Haarlemmermeersche Golfclub,

SCHRIJF SNEL IN!

Hoewel koning winter zich nog niet écht heeft laten zien, organiseren wij ook dit jaar weer de traditionele, super gezellige WINTERWEDSTRIJD op zondag 23 februari a.s.! Schrijf snel in, want VOL=VOL!

 

Onze olympiërs zijn klaar voor de spelen; zij gaan de strijd aan op de verschillende disciplines zoals atletiek, wielrennen, zeilen, golfen en nog vele andere sporten. Maar de grote vraag is, bent U klaar voor de……….    “Winterwedstrijd”  

Op zondag 23 februari 2020 is het zover! Er is een mooi cross country parcours uitgezet door onze eigen ‘baanarchitect’ Niek van Rest. U speelt de baan, vanuit een totaal ander perspectief. We spelen een Texas Scramble wedstrijd, voor teams van zes personen, met dit jaar, als thema: (ja, hoe kan het ook anders) de Olympische spelen in Tokyo.

Hoe ziet de dag eruit….inschrijftafel open om 10.00 uur.

We beginnen allemaal tegelijk om 11.00 uur met een gunshot start.

Na de wedstrijd ontvangt u bij binnenkomst een lekker drankje naar keuze. Dan uiteraard de ceremonie protocollaire, gevolgd door een heerlijk soepen buffet bestaande uit:

·         Erwtensoep met roggebrood en spek

·         Goulashsoep met heerlijke soepstengels

·         Uiensoep met een kaasbroodje

·         Diverse soorten brood, boter en kruidenboter 

Inschrijven voor deze "Olympische “Winterwedstrijd” via de website van de HGC.

De kosten voor deze “cross country” winterwedstrijd, inclusief drankje bij binnenkomst en gevarieerd soepen buffet bedraagt € 20,00 per persoon (pinnen of contant betalen; beiden is mogelijk). Wacht niet te lang (inschrijven kan tot uiterlijk 15 februari a.s.) want voor je het weet is het al zover!

De WECO



Terug naar het overzicht