Bolstra donderdag wedstrijden een succes

Datum : 27-01-2020

Op de `Bolstra baan wordt vanaf 23 januari WEKELIJKS een 9 holes wedstrijd georganiseerd.De wedstrijden zijn voor leden EN vrije golfers. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 voor leden en € 20,- voor vrije golfers. Dit bedrag is inclusief inschrijfgeld wedstrijd, eten en greenfee voor de vrije golfers.

 

Het eten bestaat uit een eenvoudig daghap buffet dat voorafgaand aan de wedstrijd om18.00 uur geserveerd wordt in de serre; de wedstrijd start om 19.00 uur en is een gunshot start op alle holes. Maximaal aantal deelnemers is 40.De eerste wedstrijd werd gehouden op 23 januari en was gelijk volle bak.24 leden en 15 vrije golfers deden mee. Ons restaurant verzorgde een lekker stamppottenbuffet voorafgaand aan de wedstrijd. Prima idee om eerst te eten en daarna te spelen; zorgt gelijk voor verbondenheid tussen de spelers. De wedstrijd begon om 19.00 uur en toen was het echt donker.

Spelen ‘s avonds geeft een aparte sfeer. Het volgen van de bal en het lezen van de green is wat lastiger, maar dat weegt niet op tegen het avontuurlijke aspect van in het donkerspelen. Het restaurant had voor deze eerste keer gezorgd voor Glühwein in de baan wat erg op prijs gesteld werd door de deelnemers.

Na afloop was de prijsuitreiking waarbij de beste 3 individuele scores een prijs kregen. Ook was er een prijs voor beste vrije golfer en een team prijs. De 3 beste scores van het team van 4 opgeteld was basis voor de team prijs.
1e plaats met 18 stf: Corine Hueting van Spaarnwoude
2e plaats met 17 stf: Frank Duivenvoorden
3e plaats met 17 stf: Ineke van den Dries
Beste vrije golfer (na Corine) was Gerard Snelderwaard
De Team prijs ging naar het team: Ineke van den Dries, Arianne Lansdorp, Frans v.d. Riet en Arjan Warmerdam

De wedstrijd was een groot succes. Willen jullie ook meedoen aan een van de volgende wedstrijden?

Schrijf dan in via de gele button op het startscherm van onze website of via de wedstrijdkalender.
En neem buren, vrienden, familie mee. De mix van leden en vrije golfers is gewoon leuk.

Bolstra commissie.



Terug naar het overzicht