Kerstscramble 2019

Datum : 02-01-2020

Deze uiterst gezellige kerstscramble is voor de 3e achtereenvolgende keer georganiseerd. Het is mooi om te zien, dat onze leden daar met veel plezier aan deelnemen. Het was een mooie dag om een frisse neus te halen en een 9 holes wedstrijd te spelen. De sfeer was zoals vanouds. We gingen met 9 flights de baan in en waren mooi op tijd binnen voor een drankje.

In het restaurant was alles tip top in orde gemaakt voor deze kerstmiddag. Hulde aan Debby, Marina en Claudia die het restaurant gezellig hadden gedekt en versierd. Ook het buffet was een lust voor het oog en ook daaraan was er heel veel aandacht besteed door Roel en Dahpne. Ja, en dan kan zo’n dag eigenlijk al niet meer fout gaan.

Maar bij een kerstscramble horen natuurlijk ook de uitslagen. Er waren mooie flessen met bubbels te winnen door de teams,

Op de derde plaats eindigde 3 teams met een netto score van 28 slagen, die uiteindelijk is gewonnen (met een betere score op de laatste 3 holes) door het team van Betty Croonen, Heleen en Feiko Feijtes en Carla en Jos Kieft.

Op de tweede plaats met een mooie netto score van 27 slagen eindigde het team van Geert-Jan en Mariëtte Logtesteijn, Bob Schijff, Ellen van den Berg en Noud Weijers.

En op de eerste plaats met een score van 26 slagen netto het team van, Paul en Jolande Broekhof,Gerard van Reijen, Elly Burghout, Ria Hoogendoorn en Isabella Vijverberg.

Klik hier voor de foto's !

Na een mooie winnaarspeech van Elly werd er nog heel gezellig nagetafeld en om 17.00 uur was het feest voor dit jaar afgelopen. Wij willen nogmaals iedereen bedanken die het mogelijk gemaakt hebben om deze dag te doen laten slagen. Op naar de volgende kerstscamble, maar daar zitten nog heel veel gezellige wedstrijden tussen. De wedstrijdkalender voor 2020 biedt weer een mooi programma. Wij zien elkaar in het nieuwe jaar….  

Wij wensen iedereen een sportief 2020

Namens de WECO

Bonita, Ans en Jos



Terug naar het overzicht