TGIO 27 oktober 2019

Datum : 08-11-2019

 Het wedstrijdseizoen wordt traditiegetrouw afgesloten met TGIO( Thank God it’s over)

Zondag 27 oktober zijn 20 teams van 6 personen de baan in gegaan. Met een fris zonnetje en geen regen maar wel een zware baan door eerdere regen, is er geprobeerd een mooie netto score neer te zetten. Dat is door sommige teams prima gelukt:

Op de 1e plaats zijn geëindigd: echtpaar Slotboom, echtpaar Kamerbeek, Helene Lussing en Gwen Verhoeven met bruto 65 en netto 47.

De 2e plaats was voor: Emilie de Wolf, Marion Schaap, Sander Kooreman, Evert Doornhof, Richard Balkenende en Stefan Tenty met bruto 60 en netto 51.

De 3e plaats was voor: echtpaar van Bijsterveldt, Ans Bodegom, Carla Ruijgrok, John Leuven en Frank Duivenvoorden met bruto 57 en netto 52.

Neary’s op Cruquius 9 was voor Ellen Kamerbeek en op Lynden 8 voor Atty vd Veldt.

Ter afsluiting was er het bekende stamppotten buffet onder het genot van leuke muziek verzorgd door DJ Ben. Het was een ouderwets gezellige TGIO dus wie het gemist heeft kan begin 2020 in de herkansing bij TGIS.  

Inmiddels zijn de winterhard inloop wedstrijden weer van start gegaan en de WECO gaat zich de komende tijd beraden over de wedstrijden voor 2020.  

 

WECO Karin en Jos



Terug naar het overzicht