Slotdag dames dinsdag 29 oktober 2019

Datum : 30-10-2019

De dag begon al vroeg en de eerste tekenen van naderend winterweer werden zichtbaar. Een frisse start, maar met de opkomende zon werd het heel aangenaam golfweer, waarvan iedereen kon genieten. De baan lag er prachtig bij en de stemming zat er goed in. Iedereen was op tijd binnen en na een kleine opfrisbeurt konden we aan tafel gaan. Na het openingswoordje van Marjon begonnen we met 65 dames, in een gezellige en ontspannen sfeer, aan de lunch. Tijdens de verschillende gangen werden de prijzen van het afgelopen seizoen uitgedeeld.    

De dagprijs voor de Leeghwater lus werd gewonnen door Maartje Boekenstein en de Lynden lus door Sonja van Bohemen.

De Leeghwater trofee gewonnen door Carla van Berkel, de Lynden trofee door Leny Otte en de Cruquius trofee door Fanny Fris.

De Midzomer trofee cat. I Jolande Broekhof, cat. II Jacqueline Manse. De Zomerbeker cat. I Selina Spruijt, cat. II Jacqueline Manse en cat.9-holes Yvonne Kooren

Ringerscore: cat. I Jolande Broekhof, cat. II  Yvonne van Assema en 9 holes Fanny Fris.

De zomer matchplay werd gewonnen door Trudy Botman en de 9 holes MP door Birgit Lether.

Alle winnaressen werden op de foto en in de bloemetjes gezet en dat zag er feestelijk uit.  

De damescommissie werd – door alle speelsters van de damesdinsdag – in het zonnetje gezet en verwend met een mooie bos bloemen, een lunch bij ML en een bon voor de filmschuur waarvoor onze welgemeende dank.  

Dank ook aan Paul met zijn medewerkers van keuken en restaurant, alles was weer tiptop geregeld en we hebben genoten van al het lekkers dat ons werd voorgeschoteld.  

Wij kunnen tevreden terugkijken op een geslaagd seizoen.  

Klik hier voor de foto's.

Namens de DACO Ilona Pessel.



Terug naar het overzicht