Hans en Koen van Bijsterveldt winnen Finaledag NGF Familietoernooi 2019!

Datum : 16-10-2019

Op zondag 13 oktober is op Het Rijk van Nunspeet de finale van het NGF Familietoernooi gespeeld. De beste familiekoppels van Nederland streden hier om de eerste prijs in de bruto en netto categorie van het jaarlijkse toernooi.

Inschrijving voor het NGF Familietoernooi staat open voor ieder koppel waarbij sprake is van een familierelatie. Het toernooi is bedoeld voor alle leden van de club - jong en oud, vaardig en minder vaardig - en voor familieleden van de leden die geen lid zijn maar wel golf spelen.

In 2019 hebben 72 clubs een Familietoernooi georganiseerd. Er deden dit jaar in totaal zo’n 2.600 golfers mee aan die toernooien.De beste familiecombinaties in de toernooien op de clubs (de voorronden) mochten meedoen aan de zevende editie van de nationale finale (de beste 44 in de bruto categorie en de beste 24 in de netto categorie).

De finalewinnaars in de bruto categorie: Haarlemmermeersche Golfclub - zoon en vader Hans en Koen van Bijsterveldt Tweede bruto: vader Jolmer en zoon Mats de Haas Derde bruto: vader Hein en zoon Norbert van Linde

De winnaars in de netto categorie: Golf- en Countryclub De Tongelreep - vader en dochter Johan en Britt van Rooij Tweede netto: vader Marc en dochter Madelien Voogd

Klik hier voor de gehele uitslag van het toernooi.

Wij feliciteren Hans en Koen met deze geweldige prestatie !


Terug naar het overzicht