Handicartwedstrijd op een mooie Pinksterdag

Datum : 28-05-2018

Traditie getrouw wordt op 2e Pinksterdag de Handicartwedstrijd gespeeld. Zo ook op deze mooie Pinksterdag maandag 21 mei, waar 80 deelnemers de baan in gingen.

Jos Bakker en Marcel Koenders zaten samen achter de wedstrijdtafel, waar naast de inschrijving ook een  vrijwillige bijdrage werd gevraagd voor de Stichting Handicart en daar is rijkelijk gehoor aan gegeven. Er werd gestart tussen 11.00 en 13.00 en bij terugkomst in het clubhuis werd nog heerlijk op het terras genoten van een drankje en hapje.

Consul Marcel Koenders bedankte iedereen voor deelname en reikte daarna de prijzen uit, deze waren gesponsord door de Stichting. De neary op Cruquius 9 werd gewonnen door Jelte Drent, de neary op Lynden 8 door Bert van Vliet.

De 3e plaats met 38 st.ford punten was voor Karin Koenders en Noud Weijers en de 2e plaats met 39 st.ford punten voor Ellen en Hans Bonfrer. Winnaars zijn geworden Jolande en Paul Broekhof met 41 st.ford punten, zij ontvingen een dinerbon gesponsord door ons restaurant 3 Gemalen en mogen onze club vertegenwoordigen op de Regiofinale in september.

De opbrengst van deze dag was € 1.251,00 waarvoor hartelijk dank en we hopen in 2019 weer een mooi toernooi te kunnen houden.

Marcel Koenders, Consul Handicart



Terug naar het overzicht