Vriendinnendag 2019

Datum : 03-07-2019

Vriendinnendag, een gezellig en sportief uitje met je vriendin. 

Na de inschrijving naar de koffie met boterkoek en brownies, gepresenteerd als een dambord. Dat beloofde veel.

Om half 12 ging de sirene en werd er met 96 dames een greensome wedstrijd gestart. Prima golfweer en in de baan werd nog een klein opkikkertje gebracht.

Borreltijd, dames mooi uitgedost met hoedjes, een vrolijke boel. Marjon, voorzitster van de Daco, deed haar woordje waarna met de prijsuitreiking kon worden begonnen. De prijzentafel was weer goed gevuld.

De eerste prijs werd gewonnen door Hannie de Gids met haar vriendin Desirée, de tweede prijs was voor Ellen Kamerbeek met vriendin Debby en de derde prijs werd gewonnen door Joke Greve met haar vriendin. De overige prijzen werden gewonnen door Linda v.d. Kamp, Simone Heinz, Caroline van Bruggen en Nora v.d. Lit met hun vriendinnen. Door Elly van Leeuwen waren 2 greeny,s  ter beschikking gesteld. Uit alle wedstrijdkaarten  werd de kaart van Hedy Taekema met vriendin getrokken.  De aanmoedigingsprijs, 2 cadeaubonen gesponsord door Vonny Djamal, ging naar Eef Philips met vriendin.

De grootste verrassing was de lange tafel op het terras, mooi gedekt met wit linnen en knalroze servetten, waar voor 89 dames het diner werd geserveerd. Het restaurant personeel zag er ook fantastisch uit, geheel in stijl. En zoals gewoonlijk had de keukenbrigade zich weer van haar beste kant laten zien. Wat hebben wij heerlijk gegeten!!

Dank aan alle medewerkers, wij kijken terug op een heel geslaagde vriendinnendag.

Namens de Daco,

Ilona Pessel



Terug naar het overzicht