Nieuwe leden wedstrijd 6 april

Datum : 10-04-2019

Op initiatief van de nieuwe leden commissie heeft de WeCo voor onze nieuwe leden een speciale wedstrijd georganiseerd.

Met 19 nieuwe leden en 6 coryfeeën van onze club en niet te vergeten Roberto, onze head pro, togen wij de baan in. Iedere flight werd 1 hole begeleid door Roberto, waarvan het team 1 slag mocht nemen, maar sommigen waren van een dermate niveau dat dat zelfs niet nodig was. Deze nieuwe aanwinsten beloven nog wat voor onze club!

We speelden 9 holes Cruquius en het was de bedoeling om kennis te maken met de baan, de club via de oud gedienden en de mogelijkheden te horen aan welke clubactiviteiten je allemaal deel kan nemen. Aan de reacties te horen werd dat zeer gewaardeerd. Na afloop werden deze activiteiten, op ‘hole 19’, nog eens extra toegelicht door Yulin namens de Wedstrijdcommissie. Roberto wees er nog eens op dat hoe beter je wordt, hoe meer plezier je krijgt in dit verslavende spelletje.

Onder het genot van een drankje werden de toppers gelauwerd met leuke prijzen, w.o. vrijkaarten voor Keukenhof, aangeboden door de fa. Anthos (Henk Westerhof). Waarna Reinout Schotman namens het winnende team (o.l.v. Gerty van Vliet, Yvonne Kooren, Wouter ter Hart en Reinout Schotman) nog even een vlammende speech hield.

Al met al een geslaagd initiatief en we wensen onze nieuwe leden een mooi en sportief seizoen. De volgende nieuwe leden wedstrijd vindt plaats op 15 juni a.s., dus schrijf allen in!  

Christine Filet Wouter de Vries Marion Stempher  

P.S. De uitslagen van de wedstrijd zijn te vinden op onze site (Het systeem geeft de uitslag in omgekeerde volgorde weer).    

Klik hier voor de foto's : https://www.hgcgolf.nl/vereniging/fotogalerij/item/27/Nieuwe-leden-wedstrijd

 



Terug naar het overzicht