TGIS zaterdag 30 maart 2019

Datum : 05-04-2019

Traditiegetrouw wordt het golfseizoen begonnen met Thank God It´s starts. Dit jaar werd deze Texas Scramble op zaterdag 30 maart gespeeld omdat op zondag de competitie begon. Met een lentezonnetje gingen 21 flights van 6 spelers de baan om een zo laag mogelijke netto score neer te zetten. En dat is zeker gelukt, na 5 uur in de baan te zijn geweest kon voorzitter Yulin Tjan de winnaars bekend maken.  

Op alle par 3 kon een neary gewonnen worden; Leeghwater 3 door Yvonne Stoeltie, Leeghwater 8 door Wil Schrama, Lynden 3 werd gewonnen door Piet van Hoek en op Lynden 8 was Erik Trommelen de gelukkige.  

De scores waren zeer goed op de 3e plaats zijn geëindigd het team met Marco Hageman, Ed v. Eekeres, Ben vd Paard, Boudewijn vd Veldt, Maarten Rombouts en Marco Weijers met een netto score van 62 met hcp 6.  

Een mooie 2e plaats was voor het team met Yulin Tjan, Colette v Orden, Monique en Hans v Bijsterveldt, John Leuven en Frank Duivenvoorden met ook een netto score van 62 met hcp 2 maar de laatste 9 beter gescoord dan de 3e plaats.  

En absolute winnaars van de dag waren Raymond Hofer, Alex Buitenhuis, Michel Tegelaar, Sander vd Boom, Edwin Koster en Jean Paul Speelman die met o.a 9 birdies een netto score van 58 scoorden met hcp 3.  

Ter afsluiting was er een Chinees Buffet en daarmee kon de WECO terugkijken op een geslaagd begin van het seizoen.

2e Paasdag is er een greensome wedstrijd met eerst een Paasbrunch en op zaterdag 27 april wordt Oranjebitter gehouden. Voor beiden wedstrijden kan men nu via de site inschrijven.  

Foto's : https://www.hgcgolf.nl/vereniging/fotogalerij/item/26/TGIS

 

WECO

Yulin , Bonita en Karin



Terug naar het overzicht