Oranje Bitter Wedstrijd

Datum : 03-05-2018

Op Koningsdag vrijdag 27 april werd door ruim 110 deelnemers de Oranje Bitter wedstrijd gespeeld. Na ontvangst met koffie en oranje tompouce, vertrok het bonte, in oranje getooide gezelschap naar de oranje startholes. Gelukkig heerlijk weer, zowaar zonder regen.


Gedurende de wedstrijd werd iedereen in de baan door Paul op een oranje bitter getrakteerd. Hoewel het een 2 stokken + putter wedstrijd was, is er door iedereen zeer goed gescoord. Bij binnenkomst natuurlijk eerst een lekker drankje, wat zelfs op het terras gedronken kon worden. Het beroemde vrijmarkt buffet was al geopend en de eerste trek kon gestild worden.

Daarna natuurlijk het hoogtepunt van de dag: de prijsuitreiking door onze WeCo voorzitter Jos Schrama.
De eerste prijs ging naar het team van Ineke van den Dries, Arianne Lansdorp, Ellie Westgeest, Erik Trommelen, Jaap Burgers en Piet van Hoek met een netto score van 55.
Tweede werd het team van Reinier Wassenberg, Ruud Woudstra, Marcel Goes, Paul Broekhof, Heerbest Scheer en Hans van Amsterdam met een netto score van 58.
De derde prijs was voor Carla Ruijgrok, Bonita van Rummelen, Camiel Dierikx, Henk Morsink, John Leuven en Michiel Tegelaar, ook met een score van 58.
Het was weer een geweldige dag. Klik op de volgende link voor de foto's https://www.hgcgolf.nl/vereniging/fotogalerij/item/2/oranje-bitter-wedstrijd

Wij willen natuurlijk onze restaurant- en keukenbrigade extra bedanken voor hun grote en fantastische inzet om deze dag vlekkeloos te laten verlopen.
En onze dank aan het grote aantal deelnemers, zonder jullie enthousiasme is er geen Oranje Bitter wedstrijd.

Tot volgend jaar !



Terug naar het overzicht