Uitdagende Bolstra (par 3) wedstrijden

De totaal vernieuwde Bolstra baan is vorig jaar mei geopend. Nu het gras mooi gegroeid is en de kinderziektes eruit zijn, wordt het tijd om op de Bolstra baan leuke wedstrijden te organiseren die voor de deelnemers niet tijdrovend zijn.
Bolstra is een echte uitdagende qualifying par 3 baan geworden met mooie allweather afslagplaatsen voor geel en rood, grote greens, echte bunkers en spannende waterpartijen. Zeer afwisselende holes vanaf 65 meter voor de kortste hole tot 188 meter voor de langste hole. Een prima wedstrijd- en oefenbaan.   

De verlichte Bolstra geeft ons de mogelijkheid om een uniek evenement te organiseren. Een gezelligheidswedstrijd met voorafgaand of aansluitend een dagschotel en prijsuitreiking. Doordat de Bolstra baan volledig verlicht is, kunnen we later op de dag starten. De Bolstra wedstrijden zijn bedoeld voor alle vrije golfers. We hebben speciaal voor deze wedstrijd de starttijden zodanig gepland, dat je ook na je werk of andere bezigheden nog een gezellige wedstrijd kan spelen. Wij willen je graag uitnodigen hieraan deel te nemen. Verzamel ook collega’s, vrienden en vriendinnen en schrijf je in!

De wedstrijd
Deze gezellige wedstrijd speel je met 4 personen in een flight. Je speelt individueel, maar de beste 3 scores zullen tellen voor het teamresultaat.

Wanneer?
Elke donderdag! Je kunt je inschrijven voor de middagsessie die om 16.00 uur begint of voor de avondsessie, die om 18.00 uur begint.    

Groep 1
16:00 uur: Gunshot start (allemaal tegelijkertijd beginnen op alle 9 holes van de Bolstra)
17:30 uur: Binnenkomst van flights
18:00 uur: Dagschotel en prijsuitreiking

Groep 2
18:00 uur: Dagschotel 
19:00 uur: Gunshot start (allemaal tegelijkertijd beginnen op alle 9 holes van de Bolstra)
20:30 uur: Binnenkomst van flights en prijsuitreiking  

Kosten
Deelnamebedrag: € 20,- p.p. (inclusief greenfee, prijzen en dagschotel).
Leden van de HGC betalen € 12,50.

Inschrijven:

Datum Wedstrijd
23-01-2020 Bolstra (par 3) donderdag Wedstrijd
30-01-2020 Bolstra (par 3) donderdag Wedstrijd
06-02-2020 Bolstra (par 3) donderdag Wedstrijd
13-02-2020 Bolstra (par 3) donderdag Wedstrijd