Wilt u lid worden?

U kunt zich aanmelden voor het Certificaathoudend of het Niet-certificaathoudend lidmaatschap door onderstaand aanmeldingsformulier te downloaden, volledig in te vullen en de volgende items bij te voegen:

  • Pasfoto
  • Kopie NGF-pasje

2021 HGC Lidmaatschapsinformatie

Het aanmeldingsformulier plus bovengenoemde bijlagen kunt u inleveren bij het secretariaat van de vereniging of mailen naar: secretariaat@haarlemmermeerschegolfclub.nl

Kennismakingsgesprek

U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw aanmelding en een uitnodiging voor een informeel kennismakingsgesprek met onze Nieuwe Ledencommissie. Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt nadere informatie over de vereniging, het clubhuis, de faciliteiten en de lidmaatschappen verstrekt. Uiteraard is er gelegenheid voor u om vragen te stellen.

Nadere informatie

Mocht u voor die tijd nog vragen hebben of aanvullende informatie wensen, aarzelt u dan niet om contact op te met het secretariaat.
Het secretariaat is bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 08:30-12:00 uur en vrijdag van 12:00-16:30 uur op het nummer: 023-5589001 of per mail: secretariaat@haarlemmermeerschegolfclub.nl


Links